Eten & Drinken

In de Langeviele winkelstraat zijn een aantal leuke restaurantjes te vinden om de inwendige mens te voeden, natuurlijk is er ook een gezellig bruin café voor een biertje of een bak koffie vindt je natuurlijk in de gezelligste winkelstraat van Middelburg.

Restaurants

De Middelburger is een restaurant die zich heeft gespecialiseerd in het maken van de beste Hamburgers van Middelburg, met hun sfeervolle stadstuin kan je er met mooi weer ook terecht voor een heerlijk bakje koffie om even lekker te borrelen en te geniet van de kleine kaart.

Brasserie Eiggenwijzz is sinds 2012 gevestig in de Langeviele winkelstraat, in de Brasserie werken mensen met een verstandelijke beperking, dit project onder leiding van Michelle, Joop en Marielle is begonnen met 5 jongeren en uitgegroeid tot een groep van 11. Gewoon even een lekker lunch, stap dan zeker eens binnen bij Eiggenweizz!

Wil je lekker genieten van een oosters gerecht, stap dan eens binnen bij Toko San! De gerechten die zij serveren hebben een oosterse oorsprong, heb je geen zin in een complete maaltijd? Ook dan kan je goed terecht bij Toko San, de kaart bied diverse kleine gerechten van ontbijt tot avondeten.

Cafe's

Cafe de Geere is een gezellig swingend bruin café waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje, in het weekend speelt er regelmatig een bandje en draait een DJ een gezellig deuntje.

Cafe de Zaak zit op het einde van de Langeviele met zijn deuren aan de pottenmarkt, een naam uit ver vervlogen tijden. Het moderne bruin café met een knipoog naar het verleden heeft een klein maar sfeervol terras met uitzicht op de Lange Jan. Zeg jij straks zonder blikken of blozen "ik ben op de zaak" ?