Brandweer Oefent In De Langeviele Winkelstraat.

28-11-2018

Brandweer Oefent In De Langeviele Winkelstraat in de oude bakkerij van Sam Maljaars, de bakkerij met winkel en de woning hierboven zijn verkocht. Dit maakt het voor de Brandweer interessant om een oefening te houden, het gebeurt immers niet vaak dat je in de binnenstad kunt oefenen en eigenlijk geen schade kunt maken.

Wil je meer foto's zijn, kijk dan even op onze Facebook pagina.

Spannendste Winkelstraat In Middelburg

13-03-18 was de Langeviele even de spannendste winkelstraat van Middelburg, op deze dag bezocht Alberto Stegeman de winkelstraat voor zijn programma undercover in Nederland.

Lees hier het hele artikel.

Bron: PZC

Gepubliceerd: Maart 2018

ANWB Kampioen 2017

Iedere maand de trots van een stad

Het leukste straatje van Middelburg? Dat wordt moeilijk! Al die smalle zijstraatjes met hun prachtige gevelteksten zijn mooi. We kiezen voor de Langeviele omdat je er zo heerlijk kunt winkelen en er de beste bolussen eet.

Voor het hele artikel klik hier.

Bron: ANWB

Gepubliceerd: juni 2016

Si-Sa-Soep niet alleen meer in de Langeviele

MIDDELBURG – Na theehuis Honeypie kan Goes binnenkort weer een Middelburgse ondernemer verwelkomen. Sjaantje van der Tang hoopt in april de tweede vestiging van haar winkel Si-sa-soep te openen aan de Grote Kade 44.

Lees het volledige artikel hier

Bron: PZC

Gepubliceerd: februari 2018

Langeviele in top van leukste winkelstraten van het land

MIDDELBURG - De Langeviele in Middelburg is één van de leukste winkelstraten van Nederland. Dat blijkt uit de verkiezing voor deNLstreets Awards. De winkel 'Indistrieel' in Middelburg behoort ook tot de top van Nederland.

Klik hier voor het hele artikel.

Bron: Omroepzeeland

Gepubliceerd: maart 2016