Winkels

Dat de Langeviele de gezelligste winkelstraat van Middelburg is is niet voor niets, de kleine winkels met een breed aanbod en de oude gevels in deze straat geven een warm gevoel. Wat je allemaal vindt in de Langeviele hebben wij voor je op deze pagina gezet.


Si-Sa-Soep is een Scandinavische interieurartikelen winkel met onder ander kinderkleding en accessoires voor in de kinderkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel in deze leuke winkel. Heb je van wegen het weer geen zin om hun winkel te bezoeken, zij hebben ook een webshop met allemaal leuke artikelen online staan!

buddy's lekkernijen is een snoepwinkel waar je niet om heen kunt, in deze winkel vindt je niet alleen een stuk chocolade of bonbons maar veel meer dan dat! Zo zijn er 22 verschillende smaken glutenvrije macrons te verkrijgen afkomstig uit Frankrijk, en wat denk je van hun homemade fudge? Deze heerlijke lekkernij is te lekker om te laten staan, kom dus zeker even binnen in het lekkerste snoepwinkeltje van Middelburg.

Hansanders heeft ook een vestiging in deze Zeeuwse Hoofdstad en waar kan die nou beter zitten als in de Langeviele, juist dus voor al uw bril of contactlens vragen stapt u hier zeker even binnen. Bent u opzoek naar een nieuw montuur of wilt u de staat van uw ogen weten, bij hansanders is niet alleen de prijs anders!